About Me

My photo
Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Ordinary man with ordinary life.

Monday, August 24, 2009

Zaman Kanak-kanak

Ttbe aku terigt plak zaman aku kecik2 dlu. zaman2 aku tadika ke, tahap 1 nth. tym tu byk beno cite2 kanak2 macam maskman, cybercop. Dlu ptg2 smgt je tgk. tp aku lupe camne aku leh tgk sedang kn ptg ptt aku gi skola agame, aku rase tym aku tadika kot. hehe. Aku adik beradik siap amek2 watak masing2 lagi. Elok2 aku 5 org adik beradik, 3laki 2pompuan, sesuai sgt la sbb byk cite die 5 org pastu 3 laki,2 pomp. haha. Faveret aku yg kaler itam, xpn hijau, sbb hitam ngn hijau ni la yg xtetap. Ni antara cite2 yg aku nengok.

Maskman











Cybercop













Ni aku x igt akak ngn adik aku nk yg mane. xde kot. haha. tp smart gile aa hijau tu, pki bazoka. siap ade kaki extra tu nnti. kuat abes la. tp besa la, xleh lawan hero kaler merah tu, kuar tanduk tande ngh jd power. haha

Dash Yonkuro
















Cite ni mmg smart aa. Keta menan jd mcm keta btol dol. enjin2 sume. pergh. Aku siap beli gak dlu natang ni. RM25 ke bape nth. xigt. Aku minat kaler ijau tu, yg Cannonball tu. Aku ade igt panah skali keta die punye tayar belakang jd besar, pastu jd laju gile, tp rosak pastu, sbb kire da smpi maksimum die la. hehe. Walaupn aku ske Cannoball, tp aku beli yg len, sbb slalu xde stock Cannoball ni. Yg aku igt aku beli Neo Burning Sun(Audley) siap enjin kaler merah aka Mach Dash. Aku ade beli Tamiya punye, tp lupe plak. huhu.

Power Rangers

















Haha, power rangers ni mmg smgt aa tgk. Siap men game lagi kat Nintendo dlu. Cam besa la aku amek yg hitam, pgg kapak. Aku xigt die punye robot ape, Mammoth kot. Kapak die leh tembak2. Character die ni name Zack kot. pndi nari2. ahaha. dlm game, die leh wat helicopter nk pukul org. haha.


Tu je la kot cite2 yg aku igt. Byk lagi kot xsilap aku. tp ni je la mampu otak aku nak igt n larat nk wat. haha. Flashman aku xwat, cam lebih kurg je. Cume die xde kaler itam, ade hijau. hehe. Tp aku really nk tgk balik Dash Yonkuro. huhu

9 comments:

Rinnie said...

wei,aku pun nk tgk bli dash yankuro.seyes best.kecik2 pun suke cop2 karakter.hahaha.adik2 aku skang pun still cm tuh.teramat la lawak+rase cm bangang.hahaha.

Irfan Akmal said...

haha. dash yonkuro mmg best pn. haha. dak2 kecik, besa la. bes dol cop karekter, pastu sokong karekter kite. hahaha

adelin_uk said...

suke sailormoon~!
dengan kuasa bulan akan menghukum mu!!
Heh.

Irfan Akmal said...

haha. nnti kalo tgk sailormoon kene chop dak lembut. haha. ^^

eL.ScuderiA said...

hahaha

adelin_uk said...

erm,betul2.
okey lh tuka2.
dragon ball lah..
'dragon ball ade 7 bijik kesemuanya'
heh.

Irfan Akmal said...

haa. dragonball mmg minat lah. kumpul buku die dr 1-43. skang ni da ilang nth kemane =P

[SyAriFaRadHiyA] said...

ahaha.comel je.
aku pn simpan dragonball 1-43.baca ulang2.x bosan pun.smpi hapal setiap volume tu ape citenye..

Irfan Akmal said...

hm, skang sume buku tu da ulang. huhu