About Me

My photo
Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Ordinary man with ordinary life.

Sunday, May 3, 2009

*Sigh*

"Smpi bile nk jage hati org kalau hati kite asik xterjage"

Its been a long time i heard this quote. and ia masih terngiang2 di otak ku. aku akui aku ni asik jage hati org, even ade la gak wat org saket ati, tp tu sume gurau2, kn rakan2 seumah ku, hehehe. Sometime ngn org aku benci sgt pn kalau die tego aku leh senyum and say hi kat die, i mean, if die start dlu la, kalau x mmg aku wat dunno, kekeke. About this quote, actually ade la baik buruk nye. Baiknye, ko byg kn sampai bile ko nk wat baik kat org yg asik wat ko tensen, so ko xde lah tensen lagi after ko tggl kn die ke, ape ke kat die. Bad thing is, nnti sume org pulau kite kot, sbb xjage hati org. Mybe contoh aku x bape bgs la, but the idea is, kite actually kene la wise ngn bab2 ni. Moderate, everything kene moderate. Kite ni ade otak kn, so pikir la. Mcm aku slalu pikir, kalau aku xske org wat aku camtu, aku x kn wat. Sng. haha. Actually desperate nk update blog, so kinda ngarut skit. ape2 pn, rasenye ade la sikit kot bnde leh amek iktibar. ok guys. bai2

11 comments:

myieda said...

he.tapyah pk bnda remeh.buat je yg ko rs selesa.buruk or baik ko,tpulang pd dia unt terima.apa yg penting ko selesa.cheer up.tuhan itu maha adil :)

Irfan Akmal said...

bkn nye sedih ke ape myieda, just ckp2 je, thanks for ur concern ^^, anyways, bhye gak kalau kte wat je ape yg kte selesa, kene gak kot pikir pasal bende len, kalau kite asik mkn x basuh our own dishes, xde ke org bengang? hahaha

aiSyE aZam said...

cmner2 pn org bwat kt kite,kne sbr..as long as kite pcaye org 2,so,ok la en?
heh(tbe2 plak ak ni)
kah3

Irfan Akmal said...

as long as kite sanggup kot,
tu lagi tepat rasenye
n aku rase aku phm maksud ko aisya,
hehehee

aiSyE aZam said...

hhaha.time kaseh krn memahami.haha

eL said...

"as long as u love me" laa pan oi...:P...

('me' tu refer kt seseorg awek y ko berkenan)

hehe

Irfan Akmal said...

aku nimmg memahami
kekeeke

adeh, xkn me tu ko plak
wakakaka

aiSyE aZam said...

ntah ipan ni.
as long as u love me,sudaa..
(me..org berkenaan la kn)
hahahhahahahah

Irfan Akmal said...

kot2 me tu ko kot aisya,
hahaha

aiSyE aZam said...

aku??hahahhahahahah

Mata Seorang Pejuang said...

hahaha...pan, aisya tu glak jek...x bg jwpn pn..ntah2 mmg me tu dia kot