About Me

My photo
Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Ordinary man with ordinary life.

Tuesday, February 24, 2009

CZerT '09

Akhirnye berakhir pn USIM Condition Zero Tournament 09 (CZerT '09). Team GagakHitam, iaitu team aku la, adelah johan utk CZerT '09, hehe. Team GagakHitam di anggotai oleh aku sendiri, Mujahid, Al-Hafiz, Mabrur ngn Hariz. Bes gak la dpt join tournament ni, sbb leh lawan ngn player sendiri, kalau x men ngn bot, xbes. Kadang2 men gak Online, tp ssh sbb line tenet kat umah aku ni xbape nk bes sgt, asik lag je so kalau men kompem la mati kn.

Nth aa, tp smpi arini terngiang2 tym men aritu, bes gile. haha. Rase nk join lagi je match lagi. Seronok dol, serius. Aku igt nk berlatih lagi la men, sbb aritu pn perform x bgs sgt pn. Byk strategi x jd sbb lack of skill. Nnti kalau skill da sharp, leh la try nasib kat WGT aka World Gaming Tournament, kalau xsilap la, tp of course la peringkat Msia dlu kn =P

Tp mmg serius la enjoy men, sape2 yg men CS kat umah tu x join CZerT '09 mmg rugi la. Aku harap junior2 dpt la terus kn lagi match ni. Sape ckp men game ni bazir mase je? Jd cyber atlet ( bak kate al-hafiz) leh dpt gak beribu2. Siap dpt sponsor lagi from ASUS, Intel, mcm2. Tugas korg menang tournament je. Hehe. Smpi situ je la kot utk kali ni. Tahniah GagakHitam for the victory!! haha

Irfan Akmal
GagakHitam | VaN**





PokJak(ajk), Hariz (NagaPerwira), Al-Hafiz (CrasH), Irfan (VaN**), Mujahid (zAibAtSu), Mabrur (pReDatOr), Aizat(ajk)

4 comments:

Bui al-Yahya said...

yg penting gambar yg ad imej aku, ade! Heheh

Irfan Akmal said...

hahaha
ko kn manager
mesti ade gmbr

thanks dtg weih aritu ^^

Mata Seorang Pejuang said...

hekeleh~
tau la pro

Irfan Akmal said...

bkn aku pro
team kite pro
hahaha