About Me

My photo
Bandar Baru Bangi, Selangor, Malaysia
Ordinary man with ordinary life.

Saturday, February 14, 2009

Search Engines

Search engines are something that will really help you in searching information. Just google it tu bkn just skadar ayat org malas nk tlg korg bgtau ape jadah nye bende tu. But it’s just and only the truth. Nk cari org kat facebook or Friendster pn leh gne bende tu. Secare kesimpulannye, almost everyting leh tau ngn search kat tenet, dr sepenting2 bende smpi la bende yg langsung xperlu pn. So kalau ade ape2 yg korg xtau, cari la dlu kat tenet, just google it. Sng, xyah nk nyusah kn org len nk terang2 kat korg pe bende something tu. Bende ni akan melekat kat kepale otak kite sendiri kalau kite sendiri berusaha nk tau ape kah bende nye itu, kn? Hehe. That’s all for now, have a nice day ^^

6 comments:

Mata Seorang Pejuang said...

hahaha~
bgus2... akhirnye dpt gk komen...
bkn just google it la.. ad 1 pktaan missing akrse...tp mls nk sbut~
kalo peta nk k sunway piramid pn leh search j...cme kdg2 mls nk ckp Jfgi kt org yg mtnk tlg tu..
hahahah~
x tju pd spe2 ek...
ngehehehe

Irfan Akmal said...

xpyh la
nnti derang tau la ape missing word tu..
hahaha
alamak, nape aku x terase ape2 eh
hahha..

myieda said...

tahnye.ade bnda tgl.jfgi br btol.tp x bek diamalkan selalu ok.
hehe.ok mujahid, ak dh komen.back to

Irfan Akmal said...

ha, tgk, kn ade gak org tau,
x tulis pn org da sedia tau
hahaha

Mata Seorang Pejuang said...

dia tau sbb anasir2 luar yg gtau tu...tp msti la bkn ak..ak kn baek~
hahaaha

myieda said...

weh tak wei
sbnrnya jfgi tu pon aku buat gne search engine gk ok!
:D